Zasjedanje

Sjednica Vijeća: Statut, lova i (ne)rad

Vijećnici će glasovati i o regulacijskom planu naselja Centar 2 i Južnog logora te o nacrtu odluke o izmjenama i dopunama Regulacijskog plana Rodoč-Kolonija-Sutina.
Vijesti / Politika | 29. 12. 2022. u 09:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Statut grada, koji se Mostarskim sporazumom našao kao prva točka novog saziva Gradskog vijeća Grada Mostara, naći će se na dnevnom redu posljednje sjednice Vijeća u ovoj godini.

Odluku o usvajanju Statuta Grada Mostara te o njegovoj izmjeni i dopuni na dnevni red stavio je predsjedatelj Vijeća Salem Marić i bit će to još jedan ispit za partnere u vlasti pogotovo nakon pucanja stranačke suradnje na višim razinama.

Na sjednici će biti i Izvršenje proračuna za period 1.1. do 30.9.2022. godine te Nacrt proračuna za 2023. godinu.

Također, vijećnici će glasati i o privremenom financiranju Grada Mostara u kojem se netko, tijekom priprema sjednice, prebrojao pa mjesecu veljači dodao nekoliko dana. Tako u službenim dokumentima stoji da se radi o privremenom financiranju za period 01.01.2023.godine do 31.02.2023.godine!

Vijećnici će glasovati i o regulacijskom planu naselja Centar 2 i Južnog logora te o nacrtu odluke o izmjenama i dopunama Regulacijskog plana Rodoč-Kolonija-Sutina.

Ruke će čekati i Odluka o  izmjeni  i  dopuni Odluke o naknadama za koncesije te ona  o prodaji nekretnina u vlasništvu Grada Mostara.

Između ostalog, analizirat će se Program rada Gradskog vijeća Grada Mostara za 2022. godinu  ali i donijeti Zaključak za program rada Gradskog vijeća Grada Mostara za 2023. godinu.

Video: 28. sjednica Gradskog vijeća Grada Mostara saziv 2020-2024
Kopirati
Drag cursor here to close