Simbolična donacija bolnici

Zvizdić u Mostaru: Reagirat ćemo ako osjetimo da Bošnjaci mogu biti marginalizirani

Zvizdić je poručio kako će sasvim sigurno reagirati da se ispravi nepravda "ako na bilo koji način i bilo kada osjeti da, na primjer, Bošnjaci mogu biti marginalizirani".
Vijesti / Flash | 02. 08. 2022. u 19:23 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Denis Zvizdić, zastupnik u Zastupničkom domu PSBiH i zamjenik predsjednika stranke Narod i pravda donirao je u utorak u Mostaru tisuću brzih antigenskih testova Kantonalnoj bolnici "Dr. Safet Mujić".

''Riječ je o donaciji brzih antigenskih testova koji su izuzetno važni ovoj bolnici. Ovih dana smo svjesni da imamo velik broj slučajeva covid zaraze. Dolaze pacijenti za koje vrlo brzo i vrlo jasno treba odrediti hoće li ići u covid odjel ili ne'' – kazao je Zvizdić u izjavi za Fenu.

Simbolično

Dodao je kako se radi o tisuću testova koji mogu pomoći u kvalitetnom, brzom i operativnom djelovanju svih službi unutar bolnice, a kako bi pacijenti odmah i brzo saznali je li riječ o covidu ili, na primjer prehladi.

''Ova simbolična donacija nosi poruku da moramo kontinuirano nastaviti brinuti o svim potrebama građana Mostara i cijele Hercegovine, ne samo u oblasti zdravstva, nego i u oblasti investicija, infrastrukture, ekonomije, obrazovanja, kulture, sporta, turizma itd.'' – naglasio je on.

Video: Zvizdić uručio tisuću brzih antigenskih testova Kantonalnoj bolnici 

Zvizdić napominje kako Hercegovina nikada, ni u kojem smislu, ne smije biti zanemarena.

''Bilo tko u Hercegovini ne treba imati primat nad nekim drugim narodom ili neki drugim interesima'' – smatra on.

Nepravda nad Bošnjacima

Kaže kako je potrebno govoriti o harmoniziranom razvoju koji je neophodan cijeloj Hercegovini, kako Mostaru, tako i Konjicu, Stocu, Čapljini, Jablanici, Neumu.

Još je poručio kako će sasvim sigurno reagirati da se ispravi nepravda "ako na bilo koji način i bilo kada osjeti da, na primjer, Bošnjaci mogu biti marginalizirani".

Po njegovim riječima, svi građani u Mostaru i Hercegovini trebaju imati ambijent dostojan čovjeka za normalan život, unosno poslovanje, sreću i prosperitet sa svojim obiteljima.

Na kraju je dodao kako je vrijednost ove donacije u simbolici i u poruci da nastavljaju voditi brigu o potrebama institucija i građana Mostara.

''Ja sam u ožujku ili travnju 2020. godine donirao ovoj bolnici značajna materijalna sredstva i opremu za borbu protiv covida. Ovo je poruka da ćemo nastaviti kontinuirano voditi brigu o svim građanima Mostara i Hercegovine'' – zaključio je Denis Zvizdić.

Kopirati
Drag cursor here to close