Ponovio

Sin Vlade Šantića: Molim vas da ne koristite moje ime u političke svrhe

Pa gospodo, je li Vam neugodno? Vi ste za mene kriv koliko i dželati. Molim Vas da ne koristite moje ime i prezime u političke svrhe. Gdje ste bili 27 godina? Kraj", napisao je Šantić
Vijesti / Flash | 24. 05. 2022. u 12:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sin Vlade Šantića, Duje Šantić objavom na Facebook profilu zamolio je predstavnike Hrvatskog narodnog sabora da ne koriste njegovo ime i prezime u političke svrhe.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Molio bih tzv. HNS, odnosno predstavnike hrvatskog naroda u BiH da se ne očituju o presudi... Vidio sam njihovo priopćenje.. Pa gospodo, je li Vam neugodno? Vi ste za mene kriv koliko i dželati. Molim Vas da ne koristite moje ime i prezime u političke svrhe. Gdje ste bili 27 godina? Kraj", napisao je Šantić.

HNS se javnosti obratio priopćenjem gdje je osudio presudu Županijskog suda u Bihaću protiv optuženih Hamdije Abdić Tigra, Dede Karabegović, Jasmira Topal, Ramiza Ružnić, Indijana Alibegović i Envera Keranović, optuženih za nestanak i ubojstvo generala Hrvatskog vijeća obrane Vlade Šantića.

"Nažalost, Županijski sud u Bihaću nije donio pravdu za obitelj Šantić, već je produžio agoniju koju ova obitelj proživljava više od 27. godina u traženju istine", napisali su iz HNS-a.

Njegov sin Duje Šantić uoči presude kritizirao je predstavnike Hrvata u BiH optuživši ih da nisu učinili ništa, a nakon presude za Bljesak.info je istaknuo kako 'diže ruke od svega'.

Podsjetimo, Županijski sud u Bihaću u ponedjeljak je izrekao presudu u predmetu Vlado Šantić, kojom je oslobodio optužbe ratnog zapovjednika Hamdiju Abdića.

General HVO-a regije Bihać, nestao je u noći s 8. na 9. ožujka 1995. godine, a njegov nestanak ostaje misterija.

Kopirati
Drag cursor here to close