Istraga

U Kaknju ubijena jedna osoba, uhićen osumnjičeni

Izvršenim pregledom tijela uočeno je više tjelesnih ozljeda za koje postoje sumnja da su nastale nasilnim putem...
Vijesti / Crna Kronika | 20. 09. 2023. u 12:52 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorije Hitne medicinske pomoći u Kaknju sinoć je u 22.19 sati dovezeno beživotno tijelo N.F. (1960.) iz Kaknja. Izvršenim pregledom tijela uočeno je više tjelesnih ozljeda za koje postoje sumnja da su nastale nasilnim putem - priopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK-a.

O navedenom događaju upoznat je dežurni tužitelj Kantonalnog tužiteljstva Zeničko-dobojskog kantona koji je zajedno sa službenicima Sektora kriminalističke policije Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK, Specijalne policijske jedinice i Policijske stanice Kakanj izašao na lice mjesta te rukovodio očevidnim radnjama.

-Obavljenim razgovorima sa svjedocima te izvršenim operativnim provjerama na terenu došlo se do saznanja da se u vezu sa ozljeđivanjem preminule osobe može dovesti osoba H.N. (1972.) iz Kaknja koje je locirana, lišena slobode i nad kojom je zavedena kriminalistička obrada. Kako je utvrđeno poduzetim aktivnostima na rasvjetljavanju kaznenog djela, ozljede preminuloj osobi su nanesene prilikom narušavanja javnog reda i mira, u večernjim satima, u ugostiteljskom objektu ulici Alije Izetbegovića u Kaknju - navode iz MUP-a ZDK.

Po nalogu postupajućeg tužitelja naložena je obdukcija tijela preminule osobe kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Nastavljaju se daljnje aktivnosti policijskih službenika na dokumentiranju izvršenog kaznenog djela i utvrđivanju svih okolnosti pod kojima je ono izvršeno. 

Kopirati
Drag cursor here to close