Lukavac

Uhićen 36-godišnjak osumnjičen za ubojstvo

Đ.S. i D.S. su u obiteljskoj vezi, a tragičnom događaju prethodila je svađa.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 08. 2023. u 15:41 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona iz Sektora kriminalističke policije, Odsjeka za opći kriminalitet i Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Lukavac, uhitili su Đ.S. (36) iz Lukavca zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubojstva.

Nemili događaj odigrao se u naselju Kuljen kod Lukavca 24. kolovoza 2023. godine, kada je oko 21 sat Đ.S. nanio ozljede osobi inicijala D.S. (43) usljed kojih je preminuo.

Đ.S. i D.S. su u obiteljskoj vezi, a tragičnom događaju prethodila je svađa. Službenici policije postupali su pod nadzorom tužitelja Kantonalnog tužiteljstva TK, a Đ.S. će nakon kriminalističke obrade biti predan u nadležnost Tužiteljstva.

Također je u vezi s navedenim događajem oduzeta sloboda još četvorici lica: E.S (1987), Š.S. (1966), S.S. (1990) i E.S. (1973), zbog sumnji u počinjenje krivičnog djela iz člana 174 stav 1 KZ F BiH - sudjelovanje u tučnjavi, a oni su također nakon kriminalističke obrade uz izvještaj predani na daljnje postupanje postupajućem tužitelju Kantonalnog tužiteljstva Tuzlanskog kantona.

Kopirati
Drag cursor here to close