Što se događa?

Gdje je tijelo male Danke? Na predmetima izuzetim tijekom istrage nije pronađen njezin DNK

Jučer su srbijanski portali objavili kako ni na jednom predmetu izuzetom tijekom istrage o nestanku dvogodišnje Danke nije pronađen DNK.
Vijesti / Crna Kronika | 09. 05. 2024. u 09:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jučer su srbijanski portali objavili kako ni na jednom predmetu izuzetom tijekom istrage o nestanku dvogodišnje Danke Ilić iz Srbije nisu pronađeni njezini biološki tragovi. Njezino tijelo još uvijek nije pronađeno.

Blic danas piše kako samo jedan čovjek zna gdje je. Prema njihovim saznanjima radi se o Radi Dragijeviću, ocu Dejana Dragijevića koji je priznao da je ubio curicu.

Inteligencija i lukavost

"On pokazuje najviši stupanj inteligencije i lukavosti. Ubrzo nakon što je uhićen promijenio je odvjetnika i čini se da misli samo na svoju obranu. Zbog toga se sumnja da je upravo on ključan za pronalazak tijela", kaže izvor Blica.

Nova.rs jučer je pisala da je do sada izvještačeno više od 400 tragova pronađenih u službenom vozilu za koje se sumnja da su ga Dejan Dragojević i Srđan Janković koristili kada su, prema priznanju, udarili djevojčicu. Ni na jednom predmetu izuzetom tijekom istrage o nestanku dvogodišnje Danke Ilić iz Srbije nisu pronađeni njezini biološki tragovi, saznaje Nova.rs. Prije nekoliko dana u tužiteljstvo su stigli i rezultati novih vještačenja.

Nema Dankinog DNA

"Izuzeto je preko 500 tragova iz unutrašnjosti službenog automobila u Boru, kao i tragovi s vanjske strane automobila. Do sada su vještačenja pokazala da se ni na jednom tragu ne nalazi DNA Danke Ilić, kako u samom automobilu, tako ni na vanjskim dijelovima vozila", doznaje Nova.rs od Višeg javnog tužiteljstva.

Podsjećanja radi, osumnjičeni radnici borskog poduzeća Vodovod Janković i Dragijević su 26. ožujka, kada je u Banjskom polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku. Prema priznanju Dragijevića, oni su djevojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan s ocem (73) i sada pokojnim bratom Daliborom (40) navodno premjestio na drugu, još uvijek nepoznatu lokaciju.

Kopirati
Drag cursor here to close