Srbija

Nastavlja se potraga za djevojčicom Dankom, pretražuje se šire područje sela Zlot

Pripadnici Sektora za vanredne situacije jučer su pretraživali potok u blizini kuće jednog od osumnjičenih za ubojstvo.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 04. 2024. u 08:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavlja se potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, policija pretražuje šire područje sela Zlot, okolinu kuća osumnjičenih, groblje, pojate, šupe, te nepristupačan teren u Lazarevom kanjonu.

Pripadnici Sektora za vanredne situacije jučer su pretraživali potok u blizini kuće jednog od osumnjičenih za ubojstvo. Prethodno je pretražena okolina kuće jednog osumnjičenog, Lazarev kanjon i jama iznad kanjona, duboka 70 metara.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. ožujka na obiteljskom imanju.

Nakon 10 dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, policija je uhitila dva pedesetogodišnja muškarca iz Bora, radnike "Vodovoda", osumnjičene za ubojstvo. Njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana, a na teret im se stavlja kazneno djelo teško ubojstvo u suizvršiteljstvu.

Tužiteljstvo je priopćilo da je D.D. priznao zločin, dok se J.S. branio šutnjom. Uhićeni su otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomogli da se tijelo premjesti na za sada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog za ubojstvo D.D. preminuo je u Policijskoj upravi u Boru.

Kopirati
Drag cursor here to close