Tragedija

Dječak ubio brata

''To su fina djeca bila, uvijek se jave, nikakvih problema, s njima sam ovdje već 30 godina, tako da ne znam razlog'', rekao je susjed.
Vijesti / Crna Kronika | 06. 07. 2023. u 19:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Beogradu uhitili su V. L. (56) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična djela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i teška djela protiv opće sigurnosti, a u vezi sa krivičnim djelom izazivanje opće opasnosti, piše N1.

Ona se sumnjiči da je u kući u kojoj živi, u mjestu Međulužje kod Mladenovca u Srbiji, posjedovala neregistriranu i neadekvatno osiguranu lovačku pušku, a u čiji posjed je došao njen četrnaestogodišnji unuk iz koje je pucao u svog dvanaestogodišnjeg brata i usmrtio ga, priopćio je MUP.

V. L. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužiteljstvu u Beogradu, a zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubojstvo, maloljetnik će biti priveden dežurnom sudiji za maloljetnike Višeg suda u Beogradu.

Susjed obitelji iz koje je 14-godišnji dječak koji je u Međulužju kod Mladenovca iz vatrenog oružja ubio dvije godine mlađeg brata kaže da s njima nikada nije imao problema.

''To su fina djeca bila, uvijek se jave, nikakvih problema, s njima sam ovdje već 30 godina, tako da ne znam razlog, ta je puška tko zna koliko stara, pitaj Boga, ima 50 godina i više'', kazao je za N1 susjed.

Prema neslužbenim saznanjima, riječ je o ubojstvu iz nehata.

Kako je javila reporterka N1, očevid je u tijeku, kući ne može da se priđe – policija je zatvorila početak ulice koja vodi ka ovom domu.

Na terenu je forenzički tim.

 

Kopirati
Drag cursor here to close