Dan Europe

Sattler u Srednjoj Bosni

Veleposlanik EU u BiH Johann Sattler istaknuo je značaj obilježavanja Dana Europe i zajedno s prisutnima poslao snažne poruke jedinstva i solidarnosti.
Vijesti / BiH-EU | 12. 05. 2023. u 12:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak večer u holu Srednje Mješovite škole Travnik organiziran je koncert povodom Dana Europe.

Među velikim brojem uzvanika u Travniku bili su prisutni šef izaslanstva EU u BiH Johann Sattler i još 13 veleposlanika.

Na koncertu su pored brojnih veleposlanstava prisustvovali predsjedatelj Sabora Kantona Srednja Bosna gdin Dražen Matišić, načelnik Travnika Kenan Dautović, načelnik Novog Travnika Stjepan Dujo, te brojni drugi gosti iz društveno-političkog života SBK, piše Centralna.ba

BiH je oduvijek u srcu Europe – poručili su talentirani umjetnici Osnovne muzičke škole Travnik koji su izveli klasične numere povodom obilježavanja Dana Europe u povijesnom Travniku.

Veleposlanik EU u BiH Johann Sattler istaknuo je značaj obilježavanja Dana Europe i zajedno s prisutnima poslao snažne poruke jedinstva i solidarnosti, te je kazao kako mu je Travnik jedna od najljepših uspomena u BiH, jer je zaigrao nogomet u čast Ćire Blaževića, prošle godine na Piroti.

 

Kopirati
Drag cursor here to close