Snažna podrška

VIDEO | Hrvatski sportaši Vatrenima poslali zajedničku poruku

S mislima i emocijama, uz Vatrene tamo u arapskoj pustinji, stali su i svi hrvatski sportaši i sportašice. Bivši i sadašnji. Sve zvijezde i oni koji će to tek postati.
Sport / Qatar 2022 | 13. 12. 2022. u 12:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska diše za Vatrene! Blizu četiri milijuna hrvatskih srca (plus još stotine tisuća njih u dijaspori) kucaju kao jedno. A znate kakvi smo tada, kad se skupimo svi na istom mjestu, s istim ciljem, željama, planom, motivom. Tada smo nepobjedivi!

S mislima i emocijama, uz Vatrene tamo u arapskoj pustinji, stali su i svi hrvatski sportaši i sportašice. Bivši i sadašnji. Sve zvijezde i oni koji će to tek postati, piše Sportske novosti

Svjetski i europski prvaci, olimpijski pobjednici, svjetske rekorderke i rekorderi. Nemoguće je izbrojati medalje svih sportaša koje ćete s porukom podrške poslušati u videu koji smo pripremili.

Majstori s travnjaka i parketa, iz čamaca, s reketom u ruci ili možda kuglom, iz bazena, s tartan staza, gimnastičkih dvorana ili s puškom u rukama... Kao i svi hrvatski klubovi. Svi će oni zajedno večeras disati kao jedan za Vatrene. I to snaga kakvu malo koja zamlje u svijetu ima.

Poruka Vatrenima je jedna, jedina i jedinstvena - "Sretno Hrvatska - idemo do kraja".

Uz pobjednike koje imamo u Kataru i uz toliko pobjednika koji dišu za njih, Vatreni uzdignutog čela i punog srca mogu čekati utakmicu s Argentinom. Hrvatska diše za njih!

Video pogledajte OVDJE

Kopirati
Drag cursor here to close