Hvali se ili prosvjeduje?

Harry Kane nosi bezobrazno skupi sat kako bi prkosio Fifi!?

Harry Kane je nakon pobjede nad Iranom na putu prema svlačionici nosio ručni sat u duginim bojama. U pitanju je Rolexov model Daytona Rainbow 116595RBOW, koji košta oko 600.000 eura.
Sport / Qatar 2022 | 26. 11. 2022. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premda je je FIFA svim reprezentacijama zabranila da njihovi kapetani nose trake s duginim bojama One Love, engleski kapetan Harry Kane pronašao je način kako u Kataru izraziti podršku LGBT+ zajednici.

On je nakon pobjede nad Iranom na putu prema svlačionici nosio ručni sat u duginim bojama. U pitanju je Rolexov model Daytona Rainbow 116595RBOW, koji košta oko 600.000 eura.

Insane Luxury Life ističe da je proizveden od 18-karatnog zlata i jedan je od najtraženijih na tržištu. Na sebi ima 36 safira i 56 dijamanata, dok funkciju brojeva imaju obojeni safiri.

FIFA je reprezentacijama čiji kapetani nose trake One Love zaprijetila kažnjavanjem žutim kartonom, što bi brzo dovelo do suspenzije.

Nijemci su se umjesto toga odlučili na fotografiranju prije utakmice s Japanom prekriti usta kao simbol cenzure koju im je FIFA nametnula.

Mnogi se pitaju koji je smisao prosvjeda Harryja Kanea uz korištenje tako skupocjenog sata, o kojem obični smrtnici mogu samo sanjati.

Kane je dodatno na udaru kritike jer nakon dvije odigrane utakmice još nema pogotka.

Ako se o ukusima može raspravljati, o sportskim postignućima ne bi trebalo. Kapetan Engleske ostao je bez gola čak i u visokoj 6-2 pobjedi nad Iranom.

Naravno, u rubrici golovi kod njega je i dalje nula, jer su protiv SAD-a u drugom kolu odigrali 0:0.

Kopirati
Drag cursor here to close