Peto finale zaredom

Medvedev u finalu, Khachanov izgubio i pored 53 winnera

"Finale je u nedjelju i moram biti u najboljem izdanju kako bih pokušao pobijediti. Moram vjerovati u sebe. Znam da sam sposoban osvojiti velike turnire. Znam da mogu igrati dobro i pobijediti bilo koga", tvrdi Medvedev.
Sport / Ostali sportovi | 01. 04. 2023. u 00:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjajna je serija i Daniila Medvedeva bez obzira na poraz u finalu Indian Wellsa. Čovjek je dobio 23 od posljednja 24 meča, osvojio je Rotterdam, Dohu, Dubai, igrao finala Indian Wellsa i evo ga u finalu Miamija.

U polufinalu je Medvedev savladao svog velikog prijatelja Karena Khachanova 7-6(5), 3-6, 6-3. Khachanov je imao šest break lopti, dvije više od Daniila, obojica su dva puta uspjela uzeti servis svom protivniku. Ono što je svakako obilježilo ovaj meč jeste statistički podatak koji kaže kako je Khachanov imao 53 winnera i 11 neforsiranih pogrešaka, a ipak je na kraju poražen. Na meč lopti poen je bio sjajan.

"Ovo je peto uzastopno finale, mislim da sam u 2019. godini imao šest finala zaredom. Šteta što sada slijedi sezona na zemljanoj podlozi, ali pokušat ću igrati što bolje. Stvarno sam zadovoljan svojim dosadašnjim rezultatima, ali nije gotovo. Finale je u nedjelju i moram biti u najboljem izdanju kako bih pokušao pobijediti. Moram vjerovati u sebe. Znam da sam sposoban osvojiti velike turnire. Znam da mogu igrati dobro i pobijediti bilo koga. Carlos trenutno gori, ali ne možete pobijediti 100 mečeva zaredom. U jednom trenutku netko stavit će vodu na vatru. Možda ću danas biti Sinner, možda ću to biti ja u nedjelju, možda će to biti netko drugi na sljedećem turniru", istakao je Medvedev koji čeka pobjednika meča Sinnera - Alcaraz.

Kopirati
Drag cursor here to close