U njegovom stilu

Medvedev: Pišat ću sporo, kao što je spor ovaj teren

Nije odigrao neki vrhunski meč Medvedev, slavio je u tri seta, ali je opet uspio skrenuti pažnji ljubitelja tenisa. Bespotrebnom raspravom sa sucem, raspravom u njegovom stilu.
Sport / Ostali sportovi | 13. 03. 2023. u 15:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Daniil Medvedev je u sjajnoj formi. Nanizao je tri turnira prije dolaska u Indian Wells. Turnir na kojem do sada u karijeri nije prošao dalje od četvrtog kola. Na startu ovogodišnjeg je eliminirao Nakashimu, pa je u trećem kolu bio bolji od Ivashke u tri seta.

Nije odigrao neki vrhunski meč Medvedev, slavio je u tri seta, ali je opet uspio skrenuti pažnji ljubitelja tenisa. Bespotrebnom raspravom sa sucem, raspravom u njegovom stilu. Naime, Medvedvev je tijekom meča otvoreno iskazivao nezadovoljstvo podlogom za koju je tvrdio da je prespora te je u jednom trenutku zbog iste ušao i u raspravu sa sucem Mohamedom Lahyanijem.

"Idem do WC-a i pišat ću sporo kao što je i ovaj teren. Trebat će mi 25 minuta. Teren je spor pa ću i ja biti spor" rekao je Rus na kraju drugog seta, na što mu je sudac uzvratio:

"Morate to prihvatiti, vi ste profesionalac", odgovorio je sudac, ali Medvedev je bio spreman:

"Ne prihvaćam ovo. Piše da je ovo tvrda podloga, ali ovo nije tvrda podloga".

Kako god bilo, uz kiks u drugom setu Medvedev nije imao većih problema pa ga u osmini finala čeka Alexander Zverev. Medvedev je u trećem kolu prošao dalje 6-2, 3-6, 6-1, pa će u osmini finala igrati Zvereva.

Kopirati
Drag cursor here to close