Još jedno veliko iznenađenje u Monte Carlu

Korda šokirao Alcaraza

Nisam se najbolje adaptirao na uvjete i to je to. Morate se fokusirati na sljedeći turnir koji vam dolazi. Malo sam razočaran jer sam imao neke svoje prilike da uzmem set ili ostvarim pobjedu" kaže Alcaraz.
Sport / Ostali sportovi | 13. 04. 2022. u 17:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Publika u Monte Carlu je prvo čekala s nestrpljenjem nastup Novaka Đokovića, a on je svoj nastup završio već nakon samo jednog meča. Dan poslije na teren je izašao Carlos Alcaraz koji je ljubitelje tenisa očarao svojom izvedbom na ATP turniru u Miamiju.

Međutim, Španjolcu očito nije odgovarao prelazak s tvrde podloge na zemlju. Odigrao je jedan od svojih slabijih mečeva u posljednje vrijeme, na kraju je i on eliminiran na startu. Sebastian Korda je bio bolji.

Španjolac se danas nije mogao nositi s Kordinim teškim udarcima i vjetrom. Bez obzira na to, Alcaraz je opet imao neke svoje prilike. Recimo u prvom setu 5-4 i svoj servis, pa onda kasnije 6-5, ali niti jednom nije došao do set lopte. Propuštao je svoje prilike Alcaraz i u drugom setu, Korda se vratio nakon 0-3, ali je Španjolac ipak uzeo tie break. Krenuo je dobro u trećem setu Alcaraz, ali je nakon 2:0, do kraja uhvatio samo gem. Korda je na kraju bio bolji 7-6(2), 6-7(5), 6-3. Ovom pobjedom Korda se osvetio Alcarazu sa poraz u finalu Next Gen turnira prošle godine.

" Nikad se nije lako niviknuti na zemljanu podlogu tako brzo, prvi meč je uvijek težak. Pogotovo ako imate na drugoj strani igrača kao što je Sebastian Korda. Nisam se najbolje adaptirao na uvjete i to je to. Morate se fokusirati na sljedeći turnir koji vam dolazi. Malo sam razočaran jer sam imao neke svoje prilike da uzmem set ili ostvarim pobjedu, međutim treba se znati nositi s porazom, naglasio je Alcaraz.

Kopirati
Drag cursor here to close