Španjolac odigrao svoj meč karijere

Fokina: Pobjedio sam svog idola

"Ova pobjeda za mene je posebna jer sam odrastao gledajući Noleta i njegov sam veliki obožavatelj. Gledam ga svaki turnir, svaki meč" iskren je bio Fokina.
Sport / Ostali sportovi | 13. 04. 2022. u 00:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

To je bio tenis krvavih koljena. Ne samo koljena, već iz laktova, zglobova. Španjolac je letio terenom, bacao se, ostavio iza sebe dosta posla ljudima koji rade na održavanju terena. To je bio najbolji tenis u karijeri Alejandra Davidovicha Fokine, Španjolca koji je uspio eliminirati Novaka Đokovića koji nije bio pravi. Definitivno, iako nije odustao u drugom setu. Za razliku od završnice trećeg seta kada je postalo jasno da Novak ne može ništa napraviti.

"Ova pobjeda za mene je posebna jer sam odrastao gledajući Noleta i njegov sam veliki obožavatelj. Gledam ga svaki turnir, svaki meč" iskren je bio Fokina.

"Igrali smo na terenu broj jedan, pune tribine, uživao sam u svakom trenutku i tako sam sretan zbog ove pobjede.Počeo sam dobro jer sam znao kako Novak nije u posljednje vrijeme previše igrao. Morao sam se usredotočiti na svaki poen, jer sam imao svoje šanse od početka meča i to sam morao iskoristiti. Kad je Novak dobio drugi set, moram priznati psihički sam bio malo poljuljan, ali toliko u posljednje vrijeme radim da pokušam u takvim situacijama ostati čvrst. Jer nije važno jesam li izgubio drugi ili prvi set, moram biti spreman za cijeli meč, za rat", zaključio je Španjolac.

Video: Alejandro Davidovich Fokina Tennis To Defeat Djokovic in Monte Carlo

 

Kopirati
Drag cursor here to close