Obznanili nagrade

Zrinjski vas poziva: Oprostimo se od Stajanja!

"Nezaboravnu godinu u kojoj smo prvi put stigli do dvostruke krune, a zatim i do plasmana u grupnu fazu Konferencijske lige zatvaramo derbijem 18. kola Premijer lige BiH protiv FK Sarajevo", istaknuli su iz kluba.
Sport / Nogomet | 15. 12. 2023. u 12:13 J.P. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Zaključimo ovu povijesnu godinu na najbolji način. Vatreno. Spektakularno. Borbeno. Zajedno! Definitivno povijesna utakmica i s obzirom na činjenicu da se u ponedjeljak opraštamo od Tribine Stajanje", naveli su iz HŠK Zrinjski te pozvali sve obožavatelje kluba na utakmicu u ponedjeljak.

Sudi Peljto 

Drugoplasirani Zrinjski tada dočekuje trećeplasirano Sarajevo.

Podsjetimo, jesenski prvak odavno je već poznat, a 18. kolo odredit će tko će proljeće dočekati na drugoj poziciji, iza Borca.

Susret se igra u 18 sati, a pravdu će dijeliti nominalno najbolji sudac iz BiH, Irfan Peljto.

"Nezaboravnu godinu u kojoj smo prvi put stigli do dvostruke krune, a zatim i do plasmana u grupnu fazu Konferencijske lige zatvaramo derbijem 18. kola Premijer lige BiH protiv FK Sarajevo", istaknuli su iz kluba.

HŠK Zrinjski Mostar tim povodom za najvjernije navijače odlučio je omogućiti slobodan ulaz na istočnu tribinu, dok će sve vlasnike sezonskih ulaznica nagraditi tako da na utakmicu povedu još jednu osobu besplatno.

Foto: Bljesak.info / HŠK Zrinjski - Aston Villa

"Idemo još jednom napuniti stadion i zajedno se oprostiti od 2023. godine! IGRAJ DO KRAJA!", istaknuli su.

Podsjetimo, HŠK Zrinjski je ostvario jedan od najvećih rezultata bosanskohercegovačkog nogometa.

Europska bajka 

Zrinjski je odigrao 1:1 s Aston Villom pred punim tribinama stadiona pod Bijelim brijegom i tako završio nastup u Europi za ovu sezonu.

Aston Villa je ovim bodom osvojila skupinu E, a Zrinjski završio nastup s četiri osvojena boda.

Trener Aston Ville Unai Emery kazao je kako je njegova momčad došla po pobjedu u Mostar, ali je naišla na dobar otpor domaćina koji je na kraju izvukao zasluženih 1:1.

"Igrali smo protiv kompetitivne ekipe koja je i u prvoj utakmici pokazala borbenost. Respektiram svaku ekipu u Europi, pogotovo kada igra na svom terenu gdje su vrlo motivirane. Imaju puno respekta prema nama, ali i mi prema njima", govorio je Emery na konferenciji poslije utakmice.

Foto: Bljesak.info / HŠK Zrinjski - Aston Villa

Ruši se Stajanje

Podsjetimo, HŠK Zrinjski Mostar raspisao je javni poziv za dostavu ponuda za uklanjanje (demoliciju) istočne tribine stadiona HŠK Zrinjski.

Rok za podnošenje ponuda je bio do 8. prosinca 2023. godine, procijenjena ukupna vrijednost ugovora iznosi 280.000,00 KM bez PDV-a, a rok izvršenja radova je 60 dana nakon potpisa Ugovora s izabranim izvođačem radova.

Kopirati
Drag cursor here to close