Došao u Mostar

Željko Petrović gledao utakmicu Zrinjski - Aston Villa

Petrović koji ima dosta prijatelja u gradu Mostaru, pojavio se na utakmici protiv Aston Ville, vrlo vjerojatno kako bi se na licu mjesta uvjerio o ekipi koju bi u narednom periodu mogao preuzeti.
Sport / Nogomet | 14. 12. 2023. u 20:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Željko Petrović je u ovom trenutku najbliži klupi Zrinjskog. Iako je priča o novom treneru Zrinjskog još uvijek u domenu špekulacija, čini se da je nakon večerašnje utakmice situacija ipak nešto jasnija.

Naime, Petrović koji ima dosta prijatelja u gradu Mostaru, pojavio se na utakmici protiv Aston Ville, vrlo vjerojatno kako bi se na licu mjesta upoznao ekipu koju bi u narednom periodu mogao preuzeti.

Petrovića ljubitelji nogometa pamte kao igrača Budućnosti iz druge polovine osamdesetih, u teškom periodu rata na ovim prostorima nosio je dres Dinama. Nakon toga je igrao u Sevilli, Den Boschu, RKC Waalwijku, PSV-u, prije nego što će otići jednu sezonu u Japan.

Kada je u pitanju trenerska karijera, vodio je nekoliko klubova u Nizozemskoj, bio pomoćni trener u reprezentaciji Srbije, ADO Den Haag i Willem II, dok je posljednji trenerski posao imao na klupi reprezentacije Iraka.

Kopirati
Drag cursor here to close