Daj ponudu

Prljav i potpisan | Dres s povijesne utakmice Zrinjskog na aukciji Udruge Minores

Ukoliko za uspomenu želite imati ovaj povijesni dres što prije kliknete na fotografiju koja je objavljena na Facebook stranicama udruge Minoeis i dajte svoju ponudu.
Sport / Nogomet | 15. 12. 2023. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prljav i potpisan dres Matije Malekinušića u kojem je sinoć zabio Aston Villi gol za kraj nastupa Zrinjskog u Uefinoj Konferencijskoj ligi ponuđen je na aukciji Humanitarne aukcije Udruge Minores. Početna cijena dresa je 100 KM, a licitacija traje do večeras do 23 sata.

Ukoliko za uspomenu želite imati ovaj povijesni dres što prije kliknete na fotografiju koja je objavljena na Facebook stranicama udruge Minores i dajte svoju ponudu.

Na humanitarnim aukcijama već su prodani dresovi Luke Modrića i Josipa Čorluke.

Nošeni i potpisani dres osvajača Zlatne lopte, veznjaka Real Madrida i kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića prodan je za 6100 KM na online aukciji mostarskog Minoresa. Luka Modrić je nosio ovaj dres na ligaškoj utakmici Real Madrid - Athletic Bilbao i nakon utakmice ga potpisao.

Minores je na svojim društvenim mrežama započeo s humanitarnom aukcijom sportskih dresova lokalnih, regionalnih, ali i svjetskih nogometnih imena kao što su Luka Modrić, Zlatan Ibrahimović, Nemanja Matić, Ivan Perišić, Dominik Livaković, Marko Livaja, Bruno Petković, Ante Rebić, Joško Gvardiol, Edin Džeko, Toni Šunjić, Darijo Srna, Eduardo da Silva, Josip Brekalo, Nikola Katić, Marin Aničić, Ivan Ljubić (Sturm Graz), Nemanja Bilbija, Josip Ćorluka i dr., ali i regionalne ikone kao što su Stanko Bubalo (dres iz FC Kärntena) i Krešo Kordić (Slovan).

Tu su i potpisani dres mladoga ljubuškog rukometaša Mateja Hrstića iz francuskoga Limogesa, šampionski dres Zrinjskoga iz sezone 2014./2015. s potpisom trenera Branka Karačića, talijanski dresovi legendarne braće Josipa i Luke Sutona, originalni dres rukometnoga prvaka HRK Izviđač s potpisima trenera Tonija Čoline i svih aktualnih igrača te nekoliko posebnih iznenađenja.

Pravila licitacije

- Nema anonimnih ponuda

- Ponude se računaju samo kao poseban komentar ispod određenog dresa, a ne kao odgovor na nečiji komentar.

- Lažni profili nisu dopušteni.

- Na aukciji mogu sudjelovati i pravne i fizičke osobe.

- Najviša ponuda u 23.00 dobiva dres, osim u slučaju više ponude koja produljuje vrijeme licitacije za 5 minuta.

- Nakon uplate donacije na Minoresov račun (podaci o načinu uplate nalaze se ispod) potrebno je u Minoresov inbox poslati potvrdu / dokaz o uplati.

- volonteri i članovi Minorisa će pobjednicima licitacije osobno dostaviti dobiveni dres uz mali poklon kao znak pažnje i zahvalnosti. Ako to nije moguće, dres će pobjednicima biti dostavljen poštom o našem trošku.

- Sva novčana sredstva s aukcije uplaćuju se na službeni račun humanitarne organizacije "Minores".

Sav prikupljeni novac od ove humanitarne aukcije sportskih dresova bit će uložen u obnovu prvoga kata Minoresova Centra namijenjena radu s djecom i mladima, ali i ostalim ugroženim skupinama našega društva.

 

Kopirati
Drag cursor here to close