Komplimenti velikog trenera

Emery: Zrinjski je pokazao potencijal i taktičku zrelost

Sport / Nogomet | 14. 12. 2023. u 21:26 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Aston Ville Unai Emery kazao je kako je njegova momčad došla po pobjedu u Mostar, ali je naišla na dobar otpor domaćina koji je na kraju izvukao zasluženih 1:1.

"Igrali smo protiv kompetitivne ekipe koja je i u prvoj utakmici pokazala borbenost. Respektiram svaku ekipu u Europi, pogotovo kada igra na svom terenu gdje su vrlo motivirane. Imaju puno respekta prema nama, ali i mi prema njima", govorio je Emery na konferenciji poslije utakmice.

Domaći novinari, uglavnom sarajevski, inzistirali su na tome da Emery prokomentira i Zrinjski i bh. ligu, o kojoj Bask ne zna ništa.

"Ne znam što se događa u ligi, ali Zrinjski sam upoznao i vidim da je jako kompetitivan. Nije prošao dalje, ali pokazao je potencijal i taktičku zrelost i spremnost. Bili su sretni s ovim remijem i vidim da su nas jako respektirali, zato mi je drago zbog njih, ali i zbog nas jer smo prošli", dodao je Emery. 

 

Isti novinari su tražili da im kaže i koji mu se bh. nogometaš jako sviđa.

"Kada sam odrastao u San Sebastinu sjećam se Mehe Kodre iz Real Sociedada. Poznajem i njegovog brata. Također od aktivnih igrača BiH ima Seada Kolašinca”, zaključio je Emery.

Kopirati
Drag cursor here to close