Za sve ljubitelje futsala

Večeras počinje Futsal turnir Mostar Premier kladionica

Prva utakmica na rasporedu je u 20 sati, zatim će turnir otvoriti gradonačelnik Mostara Mario Kordić, te će biti odigrane još dvije utakmice.
Sport / Nogomet | 04. 06. 2024. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na igralištu Desete osnovne škole večeras počinje treće izdanje Futsal turnira Mostar Premier kladionica koji će i ove godine okupiti najbolje malonogometaše iz regije.

Prva utakmica na rasporedu je u 20 sati, zatim će turnir otvoriti gradonačelnik Mostara Mario Kordić, te će biti odigrane još dvije utakmice.

Ljubitelji futsala večeras će na djelu vidjeti neke od najboljih futsal igrača iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a organizator je za njih pripremio brojna iznenađenja i nagrade za najsretnije.

Futsal turnir Mostar Premier kladionica ove godine je okupio 34 ekipe u seniorskom dijelu, te devet u natjecanju veterana. Nagradni fond turnira iznosi 17 tisuća KM, a prvoplasiranoj ekipi pripast će 8000.

Na turniru će posjetitelji moći uživati u raznim delicijama, a ističu se nizozemske palačinke koje su bile pravi hit na prošlogodišnjem mostarskom Adventu. Sav prihod od prodaje palačinki organizatori turnira će donirati udruzi Minores koja se bavi problemima socijalno ugroženih obitelji u Mostaru.

Budite i ove godine dio velikog sportskog događaja u Mostaru uz mnoštvo noviteta na terenu i van terena.

Raspored

20:00 Ljubuški - Radost loptanja

21:00 Otvaranje turnira

21:15 Karliko - Centar 2

22:15 Commmerce Engineering - Punta Arenas

Kopirati
Drag cursor here to close