Hrvati pišu

Ljulja se stolica Sergeja Jakirovića

Prva reakcija Dinamova establišmenta odmah nakon poraza bila je - otkaz treneru Jakiroviću.
Sport / Nogomet | 24. 01. 2024. u 11:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pozicija Sergeja Jakirovića ozbiljno je uzdrmana i pod velikim je upitnikom, doznaju Sportske novosti dan nakon povijesne blamaže kontra Lokomotive koju je potpisao Duje Čop.

Šok i konsternacija blage su riječi proživljene drame u Dinamovoj loži, u kojoj se već na poluvremenu tražilo šećera i vode.

Nitko nije očekivao remi, a kamoli zvučnu šamarčinu Čabraje i društva s Kajzerice, koja i dalje odzvanja maksimirskom šumom.

Prva reakcija Dinamova establišmenta odmah nakon poraza bila je - otkaz treneru Jakiroviću, za kojeg su mnogi ustvrdili kako je potrošio apsolutno sve kredite, nabrajajući jesenske poraze i potope te citirajući njegove riječi kako mu trebaju pojačanja i pripreme.

"Dobio je ono što je tražio, i što sada?", dizao se glas krojača Dinamove sadašnjosti i budućnosti.

Jutro kasnije, međutim, nije potpuno otklonilo mogućnost šoka.

Iako je svlačionica stala iza trenera te je Upravi poručila kako ne "buši" svoga trenera, iako pritom ne može objasniti razloge onakve predstave, danas će se još jednom u maksimirskim dvorima ozbiljno razmatrati pozicija šefa Dinamove struke.

Iako je, dakle, sinoć spašen, još uvijek nije decidirano da će Sergej Jakirović nastaviti svoj posao na Dinamovoj klupi.

S jedne strane stoje financije i činjenica da se u ozbiljnom klubu ne mogu dogoditi tri trenerske smjene u niti godinu dana, s druge, pak, stoje činjenice, brojke, ali i dojam da dinamo pod Jakirovićem u najmanju ruku stagnira, ako ne i nazaduje.

A bojazan od Hajduka postaje sve jača. Što će na kraju presuditi, doznate ćemo vrlo skoro, ali umjesto očekivane idile i optimizma, Dinamo se probudio u novom košmaru i neizvjesnosti...

Kopirati
Drag cursor here to close