Trener Dinama

Jakirović: Ubijaju me Talijani pričama o Brekalu

''Nema nikakvih novosti po tom pitanju. Ubijaju me Talijani s tim pričama. Kažem, sve je otvoreno, sve je na stand byu'', rekao je.
Sport / Nogomet | 22. 01. 2024. u 17:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

u utorak u 17 sati protiv Lokomotive igra zaostalu utakmicu 4. kola SuperSport HNL-a.

Momčad Sergeja Jakirovića bila je na pripremama u Rovinju gdje se dobro spremila za nastavak sezone u koji ulazi sa sedam bodova, ali i dvije utakmice manje od Hajduka.

Na press-konferenciji uoči utakmice bili su Sergej Jakirović i Arijan Ademi.

''U tri tjedna je nekako sve bilo zbijeno, jedno novo iskustvo za nas. Jako sam zadovoljan sa svime što smo napravili na pripremama. Vrijeme u Rovinju nas je poslužilo osim zadnjeg dana i hvala bogu nitko se nije ozlijedio. Jučer i prekjučer smo napravili dva dobra treninga i maksimalno motivirano čekamo nastavak'', rekao je Jakirović, javlja Index.

Dodao je da će biti naporno i intenzivno, ali da su na taj tempo navikli.

''Igrači su s odmora došli u dobrom stanju i onda smo samo nastavili s pripremama u biti tamo gdje smo stali. Imali smo dosta prostora za napredak u odnosu na prvi dio sezone, zdravi smo i spremni'', dodao je.

Pojačanja?
Jakirović: Jako dobro su se prilagodili i momčad ih je super prihvatila, što nije ni čudo. Svi igrači koji su došli su jako kvalitetni, doveli smo ono što smo željeli i jako sam zadovoljan s njima. Karte su još otvorene što se prijelaznog roka tiče i što se odlazaka i dolazaka tiče.

Komentirao je i pitanje Brekala.

''Nema nikakvih novosti po tom pitanju. Ubijaju me Talijani s tim pričama. Kažem, sve je otvoreno, sve je na stand byu'', rekao je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close