Na meti

Sportski komentator kritizirao Šutala, navijači ga branili

"Tko je ovaj idiot? Sretan je svaki put kad Šutalo pogriješi! Mislio sam da su mi ovi ranije išli na živce, ali ovaj je osobit!", jedan je od komentara.
Sport / Nogomet | 03. 11. 2023. u 13:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nizozemski komentator kritizirao je Josipa Šutala zbog još jedne neuvjerljive partije u dresu Ajaxa, međutim navijači su se javili na društvenim mrežama.

U odgođenoj utakmici 3. kola Eredivisie Ajax je pobijedio Volendam 2:0 i prekinuo niz od 11 utakmica bez pobjede. Glavom je za tu situaciju platio sad već bivši trener, a novi šef John van't Schip prekinuo je taj negativan trend, piše Gol.hr

Pročitajte još

Josip Šutalo nažalost nije prekinuo svoj negativan trending po nizozemskim društvenim mrežama, ali poslije tjedana čemera i jada u izvještajima tamošnjih kolega na njegove nastupe u dresu Ajaxa navijačima je čini se puna kapa.

Poslije salve kritika komentatora koji je radio utakmicu za tamošnju televiziju mnogi to ne žele više slušati i drže leđa hrvatskom reprezentativnom stoperu. Zamjeraju mu neprofesionalnost u ophođenju s novim stoperom.

"Tko je ovaj idiot? Sretan je svaki put kad Šutalo pogriješi! Mislio sam da su mi ovi ranije išli na živce, ali ovaj je osobit!". 

"Šutalo ovo, Šutalo ono. Neke igrače se napada samo zato što se novinari kao papagaji ponavljaju. Njima su takvi igrači lagan plijen koji stalno napadaju.

"Koliko puta ovaj misli ponoviti – Šutalo je u lošoj formi i nema samopouzdanja?", pišu po društvenim mrežama.

Ajax nije primio i zabio je dva, ali pobjeda je bila teško izborena, a Josip je prema SofaScoreu bio najslabije ocijenjen starter domaćina.

Kopirati
Drag cursor here to close