Konfuzija u obrani

Džeko: Dvojica prave ofsajd, treći trči za igračem

"Dvojica prave ofsajd, treći trči za igračem, moramo na terenu zvati jedan drugog. Završilo je dobro kako je počela", rekao je nakon utakmice Džeko.
Sport / Nogomet | 17. 10. 2023. u 09:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I to se dogodilo. Jednostavno je moralo. Nakon duže vremena jedan jak i kvalitetan protivnik koji je otvorio oči svima. Portugalci su pokazali kolika je razlika između reprezentacije BiH i ovih selekcija koje pripadaju društvu najboljih.

U ovom trenutku, s ovakvim igračkim kadrom. Tako je BiH upisala najteži poraz na domaćem terenu, a kako se situacija razvijala na terenu, moglo je završiti i gore. Upravo je o tome i govorio Edin Džeko po završetku utakmice.

"Utakmica protiv Lihtenštajna nas je zavarala. Kad primiš gol u trećoj minuti noge se same počnu tresti. Prelagano smo primali golove zbog individualnih grešaka. Ne možemo više ovako. Kako je počelo, na kraju je dobro i prošlo. Ova utakmica izborniku može pomoći da u budućnosti vidi što i kako. Protiv ovakvih ekipa nije dobro igrati otvoreno, jednostavno im nismo dorasli. Primili smo rani gol, noge se počnu tresti, dođu greške. Bez obzira na sve, mislim da smo lagano primali golove. Dvojica prave ofsajd, treći trči za igračem, moramo na terenu zvati jedan drugog. Završilo je dobro kako je počela. Izborniku može ova utakmica pomoći da vidi što i kako dalje. Mislim da protiv ovakvih momčadi ne možemo igrati s četiri nazad, nismo dorasli ovim ekipama da igramo situacije jedan na jedan", zaključio je Džeko.

Kopirati
Drag cursor here to close