Nakon debija na klupi

Milošević: Ovo je početak nečega novog

"Jedino što možda nije bilo toliko dobro je realizacija. Ali možda je i bolje ovako, pa da nas u ponedjeljak krene", kaže Milošević.
Sport / Nogomet | 14. 10. 2023. u 09:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Savo Milošević je na klupi reprezentacije BiH debitirao pobjedom. Uostalom kao i njegova dva prethodnika. Hadžibegić protiv Islanda, Kodro protiv istog protivnika kao sam Milošević, Lihtenštajna, ako naravno gledamo ovaj ciklus.

U odnosu na Kodru, Milošević se vratio na sustav 4-2-3-1, Cimirot je bio u paru s Pjanićem, dok su ispred njih, bliže protivničkom golu bili novajlija Rahmanović i Stevanović. I ukupno gledajući nije to izgledalo loše. Ostvarena ja pobjeda, ali i stvoren solidan broj prilika. Da su igrači bili malo precizniji moglo je biti i uvjerljivije na kraju.

"Prezadovoljan sam prvim poluvremenom. U drugom smo zbog prekida gubili ritam, a i mijenjali smo igrače dosta. Moramo biti zadovoljni, vjerujem da su i gledatelji zadovoljni odnosom tijekom svih 90 minuta i ozbiljnošću. Jedino što možda nije bilo toliko dobro je realizacija. Ali možda je i bolje ovako, pa da nas u ponedjeljak krene. Rekao sam i igračima u svlačionici da je ovo početak nečega sasvim novoga. Početak jednog novog ciklusa koji je krenuo danas. Prihvatili su da je ovo novi početak i sve radimo kako bi bili spremni do ožujka. Čestitke momcima, za tri dana je već nova utakmica", rekao je nakon utakmice Milošević. Novi izbornik se osvrnuo i na susret protiv Portugala u ponedjeljak.

"Možemo i tu mnogo da izgubimo, ali imamo mnogo toga i da dobijemo. Neće biti utakmica puno drugačija od ove, bit će puno opasniji nego današnji protivnik, ali će i oni ostavljati prostora za kontre. Mislim da smo uspjeli sačuvati momke i svježinu. Ako uspijemo izdržati svih 90 minuta, bit će dobro po nas", zaključio je Milošević.

Kopirati
Drag cursor here to close