Još jedan prekid

VIDEO I Lakrdija u Areni, Zvezda prvak?

Suci su se vratili na parket, igrači Zvezde također, ali nisu košarkaši Partizana. Nakon što je steklo predviđenih 15 minuta, suci su odsvirali kraj.
Sport / Košarka | 06. 06. 2024. u 01:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada igraju Euroligu problema velikih nema. Kada se sastanu u ABA ligi problemi su uobičajeni. U prvenstvu Srbije, to je uglavnom lakrdija. Uostalom, prošle sezone Partizan nije igrao završnicu.

Sada je druga utakmica finala igrana u Areni, prekinuta. Do prekida je došlo poslije dvije minute igre u trećoj četvrtini. Partizan je došao do prednosti 57:45, nakon čega je trener Zvezde uzeo time out.

Navijači Partizana počeli su raznim uvredama vrijeđati predsjednika Crvene Zvezde, Nebojšu Čovića, a kako su poruke neprimjerenog sadržaja postajale glasnije, reagirala je i sudačka trojka i zatražila igrače Partizana da probaju smiriti svoje navijače. Takav pothvat dodatno je razbjesnio tribine, navijači su počeli prijetiti svojim igračima, te su se uzvici još dodatno pojačali.

Video: Trenutak kada je utakmica prekinuta 

Utakmica je počela pojavljivanjem Alekseja Bjelogrlića, sina poznatog glumca i režisera Dragana Bjelogrlića, koji je čitao proglas navijača Partizana posvećen borbi za smjenu aktualnog rukovodstva FK Partizan, što je naišlo na odobravanje publike. Potom, čule su se uvrede upućene generalnom direktoru nogometnog kluba Milošu Vazuri i predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Kada je situacija eskalirala, košarkaši Zvezde su se povukli, zatraženo je da se dvorana isprazni. Tada su navijači Partizana pozvali trenera Željka Obradovića i igrače na razgovor i tom prilikom tražile da ekipa ne igra, ako dvorana bude prazna.

Video: Navijači Partizana traže od igrača povlačenje 

Suci su se vratili na parket, igrači Zvezde također, ali nisu košarkaši Partizana. Nakon što je steklo predviđenih 15 minuta, suci su odsvirali kraj.

Kopirati
Drag cursor here to close