Prije promocije filma

Obradović: Drago mi je da Dino i Toni dolaze na utakmicu Partizana

"Veliki igrači, veliki ljudi, drago mi je što će doći na utakmicu Partizana. Drago mi je da postoji film o Toniju, nadam se da ću ga vidjeti", naglašava Obradović.
Sport / Košarka | 28. 03. 2024. u 00:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Partizan u četvrtak igra vrlo važnu utakmicu u borbi za plasman u Euroligu, protivnik je Olympiakos, a crno-bijeli će u toj utakmici imati dva specijalna gosta. Tonija Kukoča i Dina Rađu. Oni će prisustvovati utakmica Partizana protiv Olympiakosa, dok će u Beogradu biti prikazan i dokumentarni film o Toniju Kukoču novinara i komentatora, Sabahudina Topalbećirevića.

"Igrali smo zajedno u reprezentaciji, ili smo igrali jedan protiv drugog, oni u Jugoplastici, ja u Partizanu. Veliki igrači, veliki ljudi, drago mi je što će doći na utakmicu Partizana. Drago mi je da postoji film o Toniju, nadam se da ću ga vidjeti. Čovjek koji je napravio taj film je moj dobar prijatelj, čuveni Baho iz Sarajeva. Drago mi je što ću ih vidjeti ovdje i što će Partizan imati priliku da ih ugosti. Koliko je velikih imena došlo u ovu dvoranu da gleda Partizan, ponosimo se time", rekao je Obradović.

Kopirati
Drag cursor here to close