Lov na zlato

Srbija slavi, oglasio se i Nikola Jokić

Jokić je ovo ljeto odlučio da neće igrati za Srbiju i baš zato su mnogi predviđali da Srbija neće daleko dogurati. No momčad Svetislava Pešića osigurala je srebro, a može i do zlata.
Sport / Košarka | 08. 09. 2023. u 14:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se pobjedom 95:86 protiv Kanade u finale Svjetskog prvenstva u košarci.

Kanađani su uoči utakmice bili favoriti na kladionicama, ali Srbija je cijelu utakmicu vodila te na kraju stigla do pobjede. Nakon utakmice javio se Nikola Jokić, prenosi Index.hr

Centar Denver Nuggetsa i aktualni MVP finala NBA lige na Instagramu je čestitao srpskim košarkašima plasman u finale.

Jokić je ovo ljeto odlučio da neće igrati za Srbiju i baš zato su mnogi predviđali da Srbija neće daleko dogurati. No momčad Svetislava Pešića osigurala je srebro, a može i do zlata u nedjelju.

Foto: Screenshot / Objava Nikole Jokića

Podsjetimo, košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se pobjedom 95:86 protiv Kanade u finale Svjetskog prvenstva u košarci.

Kanađani su uoči utakmice bili favoriti na kladionicama, ali Srbija je cijelu utakmicu vodila te na kraju stigla do pobjede. Protivnika u finalu će doznati nakon utakmice SAD-a i Njemačke, koja se igra od 14:40.

Srpski junak ponovno je bio fantastični kapetan Bogdan Bogdanović (31). Završio je s 23 poena, pogodio je tri od četiri trice, a upisao je i tri asistencije.

Odlični su bili i visoki igrači Ognjen Dobrić i Nikola Milutinov koji su ubacili po 16 poena, a Stefan Jović i Aleksa Avramović ugušili su najbolje igrače Kanade u obrani.

Kopirati
Drag cursor here to close