Kakva završnica

VIDEO | Skok za europski tron

Najbolji igrač svijeta i nasljednik neponovljivog Dušana Domovića Buluta uzeo je loptu pri rezultatu 20:20, a onda se sjajim kretanjem oslobodio čuvara te prema košu poslao savršenu dvicu.
Sport / Košarka | 08. 09. 2023. u 10:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srbija se još jednom potvrdila kao najveća sila 3x3 košarke. Iako posljednjih godina više nisu toliko dominantni kao prije te su im se mnoge momčadi približile i vrlo često igraju utakmice neizvjesne do samog kraja, dojam je kako ta momčad još uvijek ne zna izgubiti.

To se najbolje potvrdilo u utakmici kojom su osvojili peti uzastopni naslov prvaka Europe. Susret protiv Litve odlučen je u situaciji gdje se igralo praktički na jednu loptu, pogotkom koga drugog nego Dr. Strangea, Strahinje Stojačića.

Najbolji igrač svijeta i nasljednik neponovljivog Dušana Domovića Buluta uzeo je loptu pri rezultatu 20:20, a onda se sjajim kretanjem oslobodio čuvara te prema košu poslao savršenu dvicu. Ona je ušla i utakmica je bila gotova, piše Gol.hr

Pogledajte na koji je to način Stojačić, koji je odabran i za MVP-a turnira, još jednom oduševio sve koji prate ovaj uzbudljivi sport.

Kopirati
Drag cursor here to close