Mreža budućnosti

Telemach najavljuje prvi GIGA grad

Ulaganja Telemacha i United Grupe od samog početka su bila usmjerena na stvaranje mreže budućnosti.
Sci-Tech / Tehnologija | 08. 10. 2018. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao lider u distribuciji digitalnih servisa u Jugoistočnoj Europi, United Group i dalje predvodi digitalnu transformaciju regije gradeći najveću mrežu nove generacije – GIGA mrežu.

Telemach već danas, kroz postojeće kablove, može da podrži brzine interneta do 1Gbps do domova i biznisa svojih korisnika i nastavlja da unapređuje svoju HFC – hybrid fiber coax mrežu. Daljim razvojem Docsis 3.1 tehnologije na postojećoj mreži, Telemach će imati mogućnost pružanja brzina interneta do čak 10Gbps. 

United Group, realizirajući najavljeni petogodišnji plan investiranja od 600 milijuna eura, širi GIGA mrežu na području cijelog regije. Kao lider najbržeg interneta, Telemach u Bosni i Hercegovini novim ulaganjima na svojoj mreži najavljuje Sarajevo kao prvi GIGA grad u BiH u 2019.

Ulaganja Telemacha i United Grupe od samog početka su bila usmjerena na stvaranje mreže budućnosti. Zato sada posjeduju najveću regionalnu mrežu nove generacije, koja je spremna da podrži sve buduće potrebe korisnika, kako u njihovim privatnim domovima tako i sve potrebe njihovih biznisa.

Kopirati
Drag cursor here to close