Galaxy Z Flip

Samsung predstavio mobitel savitljivog ekrana od stakla

Napravljen od inovativnog, savitljivog stakla, Galaxy Z Flip doslovno preispituje zakone fizike, budući da se njegov ekran od 6,7 inča jednim pokretom sklapa u moderan i kompaktan oblik, dovoljno malen da stane u dlan jedne ruke.
Sci-Tech / Tehnologija | 12. 02. 2020. u 11:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inovativan, savitljiv ekran od stakla, u kombinaciji s jedinstvenim korisničkim iskustvom i zanimljivim izgledom mobitela stvoren je za potpuno novi doživljaj stvarnosti.

Samsung Galaxy Z Flip je mobilni telefon, koji će svakako promijeniti način na koji promatramo pametne uređaje u smartphone kategoriji, piše Geek.hr.

Njegov moderan dizajn, kao stvoren je za one, koji žele kroz tehnologiju izraziti svoj stil i originalnost. Napravljen od inovativnog, savitljivog stakla, Galaxy Z Flip doslovno preispituje zakone fizike, budući da se njegov ekran od 6,7 inča jednim pokretom sklapa u moderan i kompaktan oblik, dovoljno malen da stane u dlan jedne ruke.

Prateći stope Galaxy Fold modela, koji je otvorio vrata eri savitljivih mobitela, Galaxy Z Flip uvodi korisnike u potpuno novi ekosistem uređaja, mada smo ga već vidjeli na Motorola RAZR uređaju, ali je poput dokaza posvećenosti i odlučnosti tvrtke Samsung da uvijek bude pionir po pitanju inovativnih tehnologija i dizajna, jer – ovaj mobitel je drugačijeg koncepta u odnosu na RAZR u potpunosti.

Kompaktan, moderan dizajn stvoren je za one, koji tehnologiju vide kao način izražavanja svog stila, a svi noviteti koji odlikuju Galaxy Z Flip im to i omogućuju.

Kopirati
Drag cursor here to close