Microsoft

Network konferencija okupila najveća imena iz IT i poslovnog sektora u Neumu

Konferencija je ujedno i mjesto susreta svih koji nešto znače u poslovno-tehnološkom svijetu.
Sci-Tech / Tehnologija | 26. 10. 2022. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

NetWork je najveća poslovno - tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini koja na jednom mjestu okuplja sve najbolje od bh. IT industrije, ali i najpoznatije regionalne predavače, a deseto izdanje otvara se danas u Neumu.

Konferencija je u proteklih devet izdanja postala nezaobilazna destinacija za sve strastvene IT profesionalce koji kontinuirano rade na sebi, ali i na razvoju profesije.

Foto: Bljesak.info / Network konferencija u Neumu

Najbolji IT stručnjaci, predavači, osnivači IT kompanija, direktori, investitori i sponzori iz BiH ali i regije već su stigli na ovaj događaj.

Rino Babić, account direktor agencije Communis, koja je organizator Network konferencije, rekao je za Bljesak.info kako je sve spremno z apočetak konferencije.

Foto: Bljesak.info / Network konferencija u Neumu

''Privodimo posljednje sitnice kraju kako bi konferencija zasjala u povratničkom izdanju. Službeno otvaranje Keynotea je u 18 sati'', rekao je Babić za Bljesak.info.

Dodao je da sudionike konferencije očekuju mnoštvo zanimljivog i kvalitetnog sadržaja.

''Sudionike očekuju zanimljiva predavanja, preko 70 predavanja i vrsnih predavača iz BiH, regije i svijeta. Potrudili smo se dovesti ljude koji su opinion makeri u nekih od najznačajnijih oblasti o kojima govorimo ove godine'', dodao je Babić.

Foto: Bljesak.info / Network konferencija u Neumu

Naveo je kako je konferencija ujedno i mjesto susreta svih koji nešto znače u poslovno-tehnološkom svijetu.

''Upravo zato konferencija i nosi naziv Network i pravu svrhu ispunjava upravo na licu mjesta gdje ljudi ostvaruju ono što network u svom izvornom značenju i predstavlja'', zaključio je Babić za Bljesak.info.

Kroz tri dana predavanja na šest pozornica okupit će se oko sedamdeset ponajboljih međunarodnih govornika koji su karijeru izgradili u vodećim ICT kompanijama.

Foto: Bljesak.info / Network konferencija u Neumu

Govorit će se o aktualnim i korisnim temama, kao što su: Cloud Technology, AI, ML, DevOps, IoT, Business Disruption, Digital Transformation, Modern Workplace, Business Applications, Cloud Infrastructure, Productivity & Hybrid Work Open Source, Security & Compliance i Advanced Analytics.

Da deseta godišnjica NetWorka prođe u slavljeničkom duhu pobrinut će se kultna splitska grupa The Beat Fleet (TBF), legendarne Letu Štuke te bend Perpetuum mobile.

Kopirati
Drag cursor here to close