Za ljubitelje glasovnih

Mogućnost pauziranja snimanja glasovnih poruka uskoro na WhatsAppu

WhatsApp u zadnje vrijeme aktivno radi na poboljšavanju glasovnih poruka, pa se očekuje da će ih, zbog novih značajki, korisnici sve učestalije koristiti.
Sci-Tech / Tehnologija | 12. 10. 2021. u 08:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobra vijest stiže za obožavatelje glasovnih poruka na WhatsAppu, jer se čini da u sljedećem ažuriranju stiže dugoočekivana opcija pauziranja njihovog snimanja, što će, u nekim situacijama, značajno poboljšati kvalitetu komunikacije.

Naime, korisnici će tako, u slučaju da izgube misao ili ih nešto drugo omete, moći pauzirati glasovnu poruku usred snimanja te kasnije nastaviti proces.

Kako nova značajka izgleda u praksi, možete pogledati u videozapisu objavljenom na službenom YouTube kanalu WABetaInfo portala.

Značajka je otkrivena u razvojnoj verziji WhatsAppa za iOS, no sudeći po prijašnjim primjerima, gotovo je sigurno da ona dolazi i na Android.

Podsjećamo da je prošloga mjeseca procurila vijest da tvrtka radi i na transkripciji glasovnih poruka, što će također, kada postane dostupno svima, značajno olakšati pojedine „nezgodne“ situacije, javlja Bug.

 

Kopirati
Drag cursor here to close