Samsung Mobile

Galaxy S23 Ultra Nitghtography opcija za sve ljubitelje noćnog života

Na ovom telefonu možete slikati do devet uzastopnih frejmova, zatim ih sastaviti i od više ekspozicija napraviti jedno umjetničko djelo. Možete čak i praviti pauze dok slikate ručno i provjeravati kako će se slojevi vašeg remek djela složiti.
Sci-Tech / Tehnologija | 24. 03. 2023. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fotografiranje svakog trenutka u toku dana, bilo gdje da se nalazite i što god da radite, postalo je nešto sasvim normalno i što se podrazumijeva. Zbog toga većina korisnika kada kupuje novi telefon gleda da ima što bolju kameru kako bi te fotografije bile što jasnije, čistije i, naravno, ljepše. Većina mobitela po danu daje dobre fotografije, dok problem kod pojedinih nastaje kada se fotografira po noći.

Tu na scenu stupa Samsung Galaxy S23 Ultra koji, ne da daje savršene fotografije po danu, već su i one napravljene u noćnom režimu toliko dobre da ćete poželjeti objaviti svaku na svojim društvenim mrežama.

Slaba vidljivost? – Nikakav problem

U zadnjoj kameri Galaxy S23 Ultra modela nalazi se najveći senzor kod Galaxy uređaja koji ima piksele koji upijaju svjetlost i tehnologiju za stabilizaciju videosnimka.

Noć, magla ili bilo koji uvjeti gdje je slabija vidljivost, s Galaxy S23 Ultra telefonom neće vam biti prepreka u pravljenju odličnog videosnimka ili fotografije. Stoga se opustite, uživajte i snimajte oštre fotografije i videe od sumraka do svitanja. Najnapredniji senzor kamere kod Galaxy uređaja i najbrži procesor zajedno se prilagođavaju slaboj osvijetljenosti i smanjuju šum. Čak i objektiv kamere daje svoj doprinos smanjujući odsjaj. Pritisnite dugme za snimanje za jasne i tečne scene prepune detalja, čak i ako je iza njih jako svjetlo.

Foto: PR / Galaxy S23 Ultra Nitghtography opcija za sve ljubitelje noćnog života

Snimanje zadivljujućih fotografija pri slabom osvjetljenju zahtijeva trilijune proračuna u sekundi, tako da je visokoefikasna NPU arhitektura Samsung Galaxy optimizirana za 49% kako bi uravnotežila performanse i snagu dok koristi AI algoritam, koji pomaže korisnicima da snimaju epske fotografije i videozapise. Jedno od najvažnijih poboljšanja u Galaxy S23 seriji je optimizirani GPU, koji je približno 41% brži u poređenju s Galaxy S22 serijom.

Radi se o Samsung tehnologiji za snimanje najstabilnijih videosnimaka pri slabom svjetlu uz superiorni OIS i smanjenje šuma, zahvaljujući kojoj je kvaliteta snimaka kao u kinu. Zato dajte mašti na volju i snimajte! Pretočite morske talase u umjetničku sliku ili uključite Hyperlapse i jasno uhvatite noćno kretanje koje ćete kasnije ubrzati u objavi i pokazati nevjerojatne sekunde izvučene iz snimljenog materijala.

Kamera Samsung Galaxy S23 Ultra telefona ima trostruko veću rezoluciju širokokutne kamere i tako pruža jasnoću koja nikada ranije nije viđena kod Galaxy uređaja. Za više detalja prebacite se na Expert RAW. Ako podesite ekspoziciju ručno ili pustite da je kamera izabere, usmjerite je ka nebu i napravit ćete jasan snimak planeta i sazviježđa.

Napravite umjetničko djelo

Na ovom telefonu možete slikati do devet uzastopnih frejmova, zatim ih sastaviti i od više ekspozicija napraviti jedno umjetničko djelo. Možete čak i praviti pauze dok slikate ručno i provjeravati kako će se slojevi vašeg remek djela složiti.

Ekran Galaxy S23 Ultra telefona je predivan, malo zakrivljen, ali taman onoliko koliko treba, gladak je, veličine od 6,8 inča i brzine osvježavanja od 120Hz. Zvuk i položaj zvučnika na telefonu je odličan, kako prilikom slušanja muzike, tako i prilikom obavljanja poziva.

I uz ovu verziju pametnog telefona dolazi S Pen olovka koja će vam olakšati rad, ali pružit će vam i mogućnost da se zabavite skiciranjem, zapisivanjem bilješki i brojnim drugim aktivnostima.

Kako bi vaše svakodnevno obavljanje neophodnih aktivnosti, ali i trenutaka zabave na telefonu, bilo sigurno, pobrinuo se Samsung koji je u ovaj uređaj ugradio bateriju od 5.000 mAh koja se puni 45W žičnim punjačem gdje za 30 minuta napuni uređaj do više od 60 posto. Također, Galaxy S23 Ultra podržava i wireless punjenje na punjačima od 15W, te punjenje preko drugih uređaja od 4.5W.

Foto: PR / Galaxy S23 Ultra Nitghtography opcija za sve ljubitelje noćnog života

S Galaxy S23 Ultra telefonom ljubitelji video-igarica na mobilnim uređajima uživat će u svakoj milisekundi. Dok igrate igricu imat ćete primjetno realnije prikaze scena, zahvaljujući tehnologiji koja simulira i prati svaki zrak svjetlosti. Također, parna komora za hlađenje Samsung Galaxy uređaja, sada je veća i na svakom modelu Galaxy S23 serije osigurava da se gaming maraton ne prekida.

Besplatan probni period usluge YouTube Premium

Ono što je Samsung za nove korisnike, koji do 2. ožujka 2024. godine aktiviraju neki od Galaxy S23 uređaja, spremio jeste promocija 4-mjesečnog besplatnog probnog perioda usluge YouTube Premium. Više informacija o ovoj promociji možete pronaći na linku.

Informacije o Galaxy S23 Ultra telefonu pronađite ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close