cc.fit.ba

FIT Coding Challenge 2018

Coding Challenge je prilika za studente da pokažu što znaju, a sponzorima, partnerima i suorganizatorima prilika daprepoznaju i upoznaju buduće suradnike i zaposlenike.
Sci-Tech / Tehnologija | 20. 04. 2018. u 15:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već 11. godinu za redom Fakultet informacijskih tehnologija Univerziteta "Džemal Bijedić" Mostar organizira natjecanje u programiranju – Coding Challenge.

Ovogodišnje natjecanje  će se održati 7. i 8. lipnja 2018. u kategorijama:

- programerski izazov - natjecatelji rješavaju manje probleme u programskom jeziku C++;

- programiranje igara - natjecatelji imaju priliku razvijati igre za PC ili Android platformu;

- inovacijski izazov - traži se inovativno rješenje za bilo koji problem iz realnog okruženja, s naglaskom na Internet of Things

- CyberOlympics (natjecanje u hackingu).

Svi detalji o kategorijama i uvjetima natjecanja mogu se pronaći na službenim stranicama.

Uspješne sudionike natjecanja očekuju bogate nagrade.

Nagrade iznose: 1. mjesto 800 KM, 2. mjesto 600 KM i 3. mjesto 500 KM za sve kategorije izuzev prve, programerski izazov. Nagrade za programerski izazov su: 1. mjesto 500 KM, 2. mjesto 400 KM i 3. mjesto 300 KM. 

Do natjecanja je ostalo još samo 50 dana. Pozivaju se svi studenti i učenici srednjih škola koji se bave razvojem softvera da se pridružeFIT CodingChallengeu 2018. Poziv vrijedi za natjecatelje, suorganizatore, sponzore i partnere. Publika je više nego dobrodošla.

Coding Challenge je prilika za studente da pokažu što znaju, a sponzorima, partnerima i suorganizatorima  prilika daprepoznaju i upoznaju  buduće suradnike i zaposlenike. 

 Zainteresirani za suradnju, mogu ostvariti kontakt preko mail adrese: [email protected], a zainteresirani natjecatelji mogu obaviti registraciju na stranici natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close