Robusni sat

Apple Watch Ultra preživio ''mućanje'' sa čavlima i nekoliko udaraca čekićem

Appleov prvi robusni sat 'pao' je u ruke YouTubera TechRaxa, koji je testirao njegovu izdržljivost na svoj tradiconalno ekstreman način. Rezultati su, za mnoge, iznenađujući.
Sci-Tech / Tehnologija | 27. 09. 2022. u 16:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Apple Watch Ultra predstavljen je početkom rujna kao tvrtkin prvi robusni sat, što je potaknulo brojne YouTubere da testiraju njegovu izdržljivost.

Jedan od njih je i TechRax, koji je za testiranje koristio čekić i čavle.

Za početak, valja podsjetiti da Apple Watch Ultra za robusnost ima brojne značajke izdržljivosti.

Tako se, primjerice, može pohvaliti titanskim kućištem, zaslonom od safira te ''štitnikom'' za krunicu. Riječ je, dakle, o robusnom satu u punom smislu riječi, koji visoko cilja na pojedine Garminove i Suuntove modele.

Toga je svakako svjestan i TechRax, pa ga je odmah nakon otpakiranja bacio na beton, javlja Bug.

Budući da je bilo riječ o visini od otprilike 1.1 metar, kućište je ''zaradilo'' samo nekoliko ogrebotina, ali ništa oko čega bi korisnik robusnog sata trebao razbijati glavu.

Nakon toga, stavio ga je u teglu punu čavla te ga dobrano – protresao.

Osim što se Apple Watchu Ultri narukvica zaprljala, nije bilo značajnih oštećenja, pa mu je TechRax odlučio zadati nekoliko udaraca čekićem.

Prošao je prvi, drugi i treći udarac, a satu nije bilo apsolutno ništa. Sve je funkcioniralo sasvim u redu, pa je YouTuber pojačao tempo te satu zadao još devet udaraca prije nego što je zakazao.

Na koncu, svakako je potrebno istaknu kako je stol na kojem se testiranje obavljalo, puknuo prije robusnog Apple Watcha.

Kopirati
Drag cursor here to close