Visoka cijena?

Otkrivene cijene i boje novih Google Pixela

Sci-Tech / Svemir | 20. 09. 2017. u 06:48 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Google svoje nove Pixele službeno predstavlja 4. listopada, no jučer je netko slavinu ostavio otvorenu pa iscuriše puste informacije preuranjeno. O dizajnu i ukusima se ne raspravlja, no cijena vam se sigurno svidjeti neće.

Lanjski, a još uvijek aktualni Google Pixeli, najbolji su ogledni Androidi u povijesti, a ujedno su prvi pravi Googleovi telefoni, koji osim onog velikog G na sebi ne nose drugog loga premda znamo da ih je u naravi po Googleovu naputku izradio HTC.

Ove će godine opet biti predstavljena dva Pixela u dvije veličini, s dva različita dizajna od dva različita proizvođača i s različitim cijenama, javljaju hrvatski mediji.

Ono što će ipak imati zajedničko su iznutrice. Obojicu će pogoniti Snapdragon 835 s 4 GB RAM-a i 64/128 GB pohrane, a osim što će stići s Oreom, obojica će podržavati one geste stiskanja viđenih na HTC-u U11 i imat će vrhunske kamere.

Manji će biti HTC-ov, imat će klasičan dizajn s podosta mesa ispod i poviše zaslona, dok će veći furati moderniji dizajn s vrlo malo prostora oko zaslona, a s obzirom da će ga raditi LG, računajte na prednjicu a’la LG V30.

Jučer procuriše informacije o bojama pa će tako manji 5-inčni Pixel 2 biti predstavljen u tri boje opičenih naziva – Kinda Blue, Clearly White i Just Black. Veći, 6-inčni Pixel XL 2 će pak osim Just Black izvedbe biti dostupan i u pandolikoj Black And White varijanti.

Za pixel Pixel 2 interne pohrane od 64 gb morat ćete izdvojiti 649 dolara, dok ćete za onaj sa 128 gb memorije dati 749 dolara. Za Pixel 2 od 64 gb pripremite 849 dolara, a za onaj od 128 gb  memorije čak 949 dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close