Mostar

Usavršite vještine komunikacije i predstavljanja na besplatnoj radionici u Code Hub-u

Program obuhvaća teoriju i praksu moderne komunikacije, istražujući različite aspekte komunikacije u poslovnom svijetu uz stalnu podršku i vodstvo iskusnog predavača, gospodina Domagoja Andrijanića.
Sci-Tech / Obrazovanje | 19. 09. 2023. u 08:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Današnji poslovni svijet zahtijeva ne samo stručnost, već i izvanredne komunikacijske vještine. Ukoliko želite biti uspješni, morate znati kako se samouvjereno predstaviti pred svojim poslodavcem ili publikom. Zato vas pozivamo na radionicu "Komunikacijske vještine i predstavljanje" koja će se održati 25. rujna 2023. godine s početkom u 9:00 u Code Hub-u Mostar.

Glavni cilj obuke: Osnažiti vas i obogatiti vaše komunikacijske kompetencije kako biste briljirali u svakoj prilici!

Nakon ove radionice, bit ćete sposobni:

  • Prepoznati značaj komunikacije prilikom predstavljanja
  • Poznavati različite kanale komunikacije
  • Definirati i odrediti vrstu i tipove komunikacije
  • Upotrebljavati različite načine i tehnike komunikacije
  • Savladati osnovne pojmove i načine komuniciranja u poslovnom svijetu
  • Razlikovati i koristiti oblike neverbalne i verbalne komunikacije
  • Sačiniti temeljni interpersonalni komunikacijski plan
  • Ovladati tehnikama javnog i medijskog nastupa

Program obuhvaća teoriju i praksu moderne komunikacije, istražujući različite aspekte komunikacije u poslovnom svijetu uz stalnu podršku i vodstvo iskusnog predavača, gospodina Domagoja Andrijanića.

Ne propustite ovu priliku da ojačate svoje komunikacijske vještine i postanete samouvjereni u predstavljanju!

Radionica je besplatna za sve sudionike, a namijenjena je mladima od 18 do 35 godina. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku do 23. rujna 2023.godine, a broj sudionika je ograničen u skladu s kapacitetima prostora.

Radionica se organizira kao dio aktivnosti projekta Your Job kroz koji su članice tima INTERA Tehnološkog Parka u proteklom periodu sudjelovale na obuci za pružanje usluga savjetovanja i praćenja mladih sukladno metodologiji Pasoša kompetencija. Europska unija kroz IPA II Program prekogranične suradnje BiH – Crna Gora financira projekt Your Job s oko 360.000 EUR bespovratnih sredstava. Provodi ga Caritas Bosne i Hercegovine, s partnerima: Fondacija Mozaik i Udruženje za razvoj kompetencija S.K.I.L.L.S. iz Sarajeva (BiH), kao i s Caritasom Barske nadbiskupije i Biznis start centrom Bar (CG).

Kopirati
Drag cursor here to close