Code Hub Mostar

Prijavite se na besplatnu radionicu o komunikaciji i predstavljanju u Code Hubu Mostar

Radionica je besplatna za sve sudionike, a namijenjena je mladima od 18 do 35 godina.
Gospodarstvo / Posao | 21. 06. 2023. u 10:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Često se kaže da je komunikacija ključ svakog odnosa, bilo privatnog, bilo poslovnog. Uspješno prenijeti svoja razmišljanja i osjećaje te prigodno reagirati neverbalnom i verbalnom komunikacijom suština je izgradnje i održavanja odnosa. Dodatno, komunikacija je temelj vlastitog predstavljanja javnosti, poglavito potencijalnim poslodavcima, suradnicima i partnerima.

S ciljem jačanja komunikacijskih vještina, u Code Hub-u Mostar će se u ponedjeljak, 26.6.2023. godine s početkom u 9 sati održati besplatna radionica Komunikacija i predstavljanje. Radionicu, koja će trajati do 13:30h, održat će doc.dr.sc. Iva Klepić koja će polaznicima prenijeti praktična znanja iz ovog područja.

Predavačica će se na obuci dotaknuti predstavljanja, upravljanja dojmom, socijalnih vještina, prevladavanja straha u komunikaciji, odnosa govora tijela i stila odijevanja s izgovorenim sadržajem, aktivnog slušanja te samopoštovanja i samopouzdanja.

Radionica je besplatna za sve sudionike, a namijenjena je mladima od 18 do 35 godina. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku, a broj sudionika je ograničen u skladu s kapacitetima prostora.

Radionica se organizira kao dio aktivnosti projekta Your Job kroz koji su članice tima INTERA Tehnološkog Parka u proteklom periodu sudjelovale na obuci za pružanje usluga savjetovanja i praćenja mladih sukladno metodologiji Pasoša kompetencija. Europska unija kroz IPA II Program prekogranične suradnje BiH – Crna Gora financira projekt Your Job s oko 360.000 EUR bespovratnih sredstava. Provodi ga Caritas Bosne i Hercegovine, s partnerima: Fondacija Mozaik i Udruženje za razvoj kompetencija S.K.I.L.L.S. iz Sarajeva (BiH), kao i s Caritasom Barske nadbiskupije i Biznis start centrom Bar (CG).

Kopirati
Drag cursor here to close