Mostar

Poziv studentima: 'Vježbajmo zajedno' na Trimuši

Trim staza ponedeljkom i srijedom za studentice u 18:00h, za studente u 19:00h.
Sci-Tech / Obrazovanje | 04. 05. 2021. u 07:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Projekt ''Vježbajmo zajedno'' osmišljen je kao program besplatnih grupnih oblika vježbanja za studente Sveučilišta u Mostaru na području popularne ''Trimuše''.

U izazovnim vremenima pandemije ''Covid 19'' veliki broj sportsko rekreativnih aktivnosti studenata Sveučilišta u Mostaru u zatvorenim prostorima je onemogućen što je rezultiralo smanjenjem tjelesne aktivnosti.

Tjelesno vježbanje ima nezamjenjivu ulogu u očuvanju fizičkog i psihičkog zdravlja.

Pored toga, redovito bavljenje tjelesnom aktivnošću podići će osobnu razinu energije studenta, poboljšati raspoloženje i koncentraciju.

Navedeno će omogućiti studentima kvalitetniji studentski život i lakše savladavanje studentskih obaveza.

Također ne treba izostaviti i socijalni faktor kao aspekt druženja koje omogućuje opuštena atmosfera vježbanja u prirodi na otvorenom uz zadržavanje fizičke distance.

Sam program voditi će studentice završnih godina studija kineziologije Sveučilišta u Mostaru.

Sadržaji programa bit će: Vježbe oblikovanja sa vlastitim tijelom, aerobik vježbe uz glazbu, vježbe snage s pomagalima. Na početku i na kraju programa biti će organizirano testiranje aerobnih kapaciteta, te će svi studenti imati uvid u svoje rezultate i napredak po završetku programa. Prigodnim nagradama nagraditi će se studenti koji budu najredovitiji tijekom održavanja.

Program je podržan od Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru i biti će potpuno besplatan za sve zainteresirane studente koji se trebaju prijaviti na linku.

Provedba projekta: 10.05. – 07.06.

Trim staza ponedeljkom i srijedom za studentice u 18:00h, za studente u 19:00h.

Foto: Studenti za studente
Kopirati
Drag cursor here to close