Potvrdio Senat

Mostarsko Sveučilište dobilo 5 profesora, 10 docenta i 22 asistenta

Sveučilište je dalo suglasnost za nakladništvo nekoliko udžbenika i zbornika iz područja medicine, građevine i jezika. Sveučilište je dalo suglasnost za nakladništvo nekoliko udžbenika i zbornika iz područja medicine, građevine i jezika.
Sci-Tech / Obrazovanje | 09. 07. 2019. u 15:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sjednici Senata Sveučilišta u Mostaru donijeta je odluka o izborima u zvanje nastavnog osoblja, objavljeno je u utorak na stanicama ove visokoškolske ustanove.

Izabrana su dva redovita profesora, tri izvanredna profesora, deset docenata, 16 viših asistenata i šest asistenata što je, tvrde, značajno za akademsku zajednicu kao i nastavni proces.

Sveučilište je dalo suglasnost za nakladništvo nekoliko udžbenika i zbornika iz područja medicine, građevine i jezika, objavljeno je na službenim stanicama.

Nakon uspješno provedene pravne integracije, Senat Sveučilišta u Mostaru na sjednici je usvojio jednoglasno i model financijske integracije. Model će ići u raspravu i usvajanje na sjednicu Upravnog vijeća Sveučilišta.

Foto: SUM / Sjednica Senata Sveučilišta u Mostaru

Usvojeno je i Izvješće Povjerenstva za provođenje postupka evaluacije studijskog programa Interdisciplinarnog doktorskog studija na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close