VIDEO

Mostarske studentice apeliraju: "Probudimo Željezničku stanicu i vratimo joj sjaj"

"Cilj nam je bio da se naše društvo više informira o ljepoti željenica i više zainteresuje za korištenje ovog prijevoznog sredstva", kazale su studentice.
Sci-Tech / Obrazovanje | 03. 07. 2023. u 18:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studentice treće godine Studija "Dizajn interijera u Mostaru", iz predmeta "Osnove marketinga" imale su zadatak zajedno s predmetnim profesorom Veldinom Ovčinom da osmisle svoju marketinšku kampanju.

Studentice Amina Hadžiabdić, Karla Radojković, Selma Kulović i Nejra Džinović ovim projektom su željele da prikažu bosansko-hercegovačke ljepote putovanja vlakom.

"Marketinšku kampanju započele smo pisanjem kratkih tekstova na padlet.com platformi, otvorile Tik Tok profil smatrajući da je to najaktivnija društvena mreža današnjice. Videi na Tik Toku dostigli su brojku od 50 000 pregleda. Cilj nam je bio da se naše društvo više informira o ljepoti željenica i više zainteresuje za korištenje ovog prijevoznog sredstva", kazale su studentice.

Podsjetile su kako je relaciju Sarajevo-Mostar CNN Travel proglasio za jednu od najljepših relacija u Europi.

Dron: Elvis Šabić

@promocijazfbih Naša predivna željeznica u Mostaru. Blago koje nažalost propada. Vrijeme je da se probudimo i vratimo našoj željeznici sjaj koji i zaslužuje. #foryou #fyp #mostar #bih #bosna #hercegovina #travel #train #vlak #tiktok #neretva Marketing Businness
Kopirati
Drag cursor here to close