Najava

Mostar: Okrugli stol o budućnosti visokog obrazovanja u BiH

Predviđeno je da u radu okruglog stola sudjeluju ministri nadležnih obrazovnih vlasti na svim razinama u BiH, rektori javnih i privatnih sveučilišta,...
Sci-Tech / Obrazovanje | 12. 05. 2022. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Okrugli stol na temu "Budućnost visokog obrazovanja u Bosni i Hercegovini" održat će se u petak, 13. svibnja, u hotelu "Bevanda" u Mostaru s početkom u 10 sati.

U povodu 15. obljetnice stupanja na snagu Okvirnog zakona o visokom obrazovanju u BiH, Sveučilište Hercegovina iz Mostara i Asocijacija rektora privatnih sveučilišta/univerziteta iz Viteza organiziraju okrugli stol na ovu temu, priopćili su organizatori.

Predviđeno je da u radu okruglog stola sudjeluju ministri nadležnih obrazovnih vlasti na svim razinama u BiH, rektori javnih i privatnih sveučilišta, predstavnici Agencije za razvoj visokog obrazovanja i osiguranja kvalitete, predstavnici Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja, Agencije za visoko obrazovanje RS, Erasmus+ ureda u BiH, te drugih ključnih aktera uključenih u sektor visokog obrazovanja.

 

Kopirati
Drag cursor here to close