'PR Days Mostariensis'

Kriza stiže u Mostar

Novost ovogodišnje konferencije je Sajam stručne literature na kojem će biti predstavljena djela vodećih nakladničkih kuća iz područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija
Sci-Tech / Obrazovanje | 09. 11. 2019. u 13:57 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu četvrte međunarodne znanstveno-stručne konferencije "PR Days Mostariensis 2019" bit će održana konferencija za medije u ponedjeljak, 11. studenoga, s početkom u 11 sati na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Organizacijski odbor predstavit će program konferencije i predavače, stručnjake i praktičare odnosa s javnošću. Predstavnicima medija obratit će se rektor Sveučilišta u Mostaru Zoran Tomić, predsjednik Organizacijskog odbora Nino Ćorić i članica Organizacijskog odbora Davorka Topić Stipić.

Tema ovogodišnje konferencije, koja će se održati od 20. do 22. studenoga u Mostaru, je "Kriza i krizno komuniciranje", a bit će obrađena kroz više od 60 stručnih radova.

Novost ovogodišnje konferencije je Sajam stručne literature na kojem će biti predstavljena djela vodećih nakladničkih kuća iz područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija. Pored toga, planirane su i promocije knjiga iz navedenih područja.

Studentska sekcija ove godine okupit će predstavnike sveučilišta iz Zagreba, Banje Luke, Osijeka, Beograda, Dubrovnika i Mostara, koji će se natjecati u prezentiranju i analizi krize i kriznog komuniciranja na praktičnim primjerima.

Organizacijski odbor i ove godine dodijelit će priznanja pojedincima koji su svojim djelovanjem doprinijeli razvoju odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija u jugoistočnoj Europi.

Kopirati
Drag cursor here to close