JU Srednja građevinska škola Mostar

Pogledajte online izložbu mostarskih srednjoškolaca posvećenu Zemlji

JU Srednja građevinska škola Mostar je u ponedjeljak pustila link sa prvom online izložbom posvećenom Danu planete Zemlje.
Sci-Tech / Obrazovanje | 21. 04. 2020. u 12:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

JU Srednja građevinska škola Mostar je škola koja nastoji pratiti europske tokove, te svojim učenicima ali i široj javnosti ponuditi sadržaje kojima se podiže svijest o međusobnoj suradnji, dijalogu, ali i osluškivanju potreba pojedinca i zajednice.

Upravo zbog toga, a u skladu sa ETOS inicijativom, JU Srednja građevinska škola Mostar je u ponedjeljak pustila link sa prvom online izložbom posvećenom Danu planete Zemlje.

Kako je već poznato, 22. travnja se obilježava Dan planete Zemlje, pa su učenici, u skladu s tim, na praktičnoj nastavi izradili predmete, reciklirali i prenamjenili već postojeće, te naslikali slike sa snažnim porukama kojima su poručili koliko je ustvari važno biti svjestan svoje okoline i čuvanja svih prirodnih blagodati kojima nas je planeta nagradila.

Cilj pokretanja ovakvog bloga jeste motiviranje i ohrabrivanje učenika da aktivno sudjeluju u kreiranju čistije i zdravije životne zajednice za sve građane grada Mostara, te njihovo samostalno djelovanje i promišljanje o problemima s kojima se susreću u svojoj svakodnevici.

Nastalo je na desetine dobrih radova dostupnih na školskom blogu koji se nalazi na linku.

 

Kopirati
Drag cursor here to close