Fakultativna nastava

Francuski jezik u Osnovnoj školi Ivana Gundulića u Mostaru

Projektom će učenicima 4., 5. i 6. razreda će biti ponuđena fakultativna nastava francuskog jezika tijekom školske godine 2022/23. godine.
Sci-Tech / Obrazovanje | 22. 08. 2022. u 17:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru regionalnog projekta FSPI "Povratak francuskog jezika u obrazovne sustave zemalja Zapadnog Balkana", Francuski institut u Bosni i Hercegovini potpisat će sporazum o suradnji s Osnovnom školom Ivana Gundulića u Mostaru.

Ovim projektom učenicima 4., 5. i 6. razreda će biti ponuđena fakultativna nastava francuskog jezika tijekom školske godine 2022/23. godine, stoji u priopćenju Francuskog instituta u BiH.

Sporazum o suradnji bit će potpisan u utorak, 23. kolovoza, u 12 sati u prostorijama O.Š. Ivana Gundulića (Rudarska 87), a potpisati će ga ravnatelj Francuskog instituta u BiH Jean-Christophe Thiabaud i ravnateljica O.Š. Ivana Gundulića Marija Jurčić.

Prve aktivnost u okviru spomenutog projekta već su realizirane u proljeće 2022. kada su za učenike ove škole organizirane promocije francuskog jezika i pedagoška posjeta farmi "Nešto više" gdje su u prisustvu francuskih volontera proširili znanja o ekologiji, kompostiranju i permakulturi, te kroz edukativne igre naučili prve riječi na francuskom jeziku.

Kopirati
Drag cursor here to close