Besplatno

AUBiH stavlja na raspolaganje online sustav učenja školama u BiH

''Na raspolaganje stavljamo svoj sustava LMS u okviru kojeg nastavno osoblje putem online servisa može realizirati svoje časove, a učenici iz udobnosti i sigurnosti svojih domova mogu pratiti kvalitetna predavanja i ne zaostajati u obrazovanju''
Sci-Tech / Obrazovanje | 13. 03. 2020. u 20:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog novonastale situacije u vezi sa pandemijom koronavirusa zbog koje je, između ostalog, obustavljena nastava na području BiH, Američki univerzitet u Bosni i Hrecegovini odlučio je dati svoj doprinos i besplatno ponuditi jedan od najboljih sustava za učenje na daljinu sa svim serverima, svojim data centrima u BiH i SAD, opremom te besplatnim treningom svim osnovnim, srednjim školama, fakultetima i sveučilištima na području Bosne i Hercegovine i regije koji nemaju tehničke uvjete za to, navodi se u PR priopćenju.

Američki univerzitet u Bosni i Hercegovini, već dvanaest godina razvija Univerzitetski Informacijski sustav koji je unikatan i najkvalitetniji obrazovni sustav učenja na daljinu ili ''online learning''.

Kao društveno-odgovorna obrazovna ustanova, ova odluka je donesena kako bi Univerzitet dao svoj doprinos ublažavanju posljedica koje je pandemija izazvala na području zemlje, a kako učenici, koji su budućnost države BiH, ne bi ispaštali.

Video: Online sustav učenja

''Na raspolaganje stavljamo svoj sustava LMS u okviru kojeg nastavno osoblje putem online servisa može realizirati svoje časove, a učenici iz udobnosti i sigurnosti svojih domova mogu pratiti kvalitetna predavanja i ne zaostajati u obrazovanju'', navodi se između ostalog u priopćenju .

Profesori, studenti i alumni Američkog Univerziteta u Bosni i Hercegovini također stoje na raspolaganju da pomognu svim potrebnim školama da omoguće školovanje svojim učenicima i studentima.

Američki univerzitet u Bosni i Hercegovini će svoj sustav također omogućiti besplatno internacionalnim školama u Italiji, Njemačkoj, Španjolskoj, Srbiji, Hrvatskoj, te u kontaktu sa diplomatskom mrežom i Ministarstvom vanjskih poslova Bosne i Hercegovine kontaktirati i pomoći drugim školama u svijetu.

Više informacija o načinu funkcioniranja sustava pogledajte u videoprilogu na ovom linku https://youtu.be/LOfS-K5mIKI.

Kopirati
Drag cursor here to close