Otkrivanje tajni

Anonymusi hakirali Centralnu banku Rusije i prijete objavom tajnih ugovora

"Više od 35.000 datoteka bit će objavljeno u roku od 48 sati, bit će objavljeni i tajni ugovori", poručili su Anonymousi.
Sci-Tech / Internet | 24. 03. 2022. u 08:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa Anonymous tvrde da su hakirali Centralnu banku Rusije.

"Više od 35.000 datoteka bit će objavljeno u roku od 48 sati, bit će objavljeni i tajni ugovori", poručili su Anonymousi.

Podsjetimo, prije nekoliko dana oni su objavili da su hakirali velik broj printera u Rusiji i tako širili antiratnu propagandu.

“Dva sata smo printerima diljem Rusije slali upute za ispis antiratne propagande i do sada ispisali više od 100.000 primjeraka”, naveli su Anonymousi na Twitteru.

U njihovoj antiratnoj propagandi, koju su slali printerima diljem Rusije, između ostalog, navodilo se da su Vladimir Putin, Kremlj i ruski mediji lagali o invaziji.

Anonymousi su također dali upute kako zaobići državnu cenzuru i pristupiti pregledniku putem kojeg se može pristupiti drugim medijima, piše Newsweek.

Podsjetimo, Anonymousi su objavili rat Putinu već na samom početku njegove invazije na Ukrajinu, a prije par dana objavili su poruku posebno osmišljenu da dođe do ruskih građana, navodno ih pozivajući da ustanu protiv Putina i uklone ga s vlasti.

“Grupa The Anonymous službeno je u cyber-ratu protiv ruske vlade”, objavili su na Twitter još 25. veljače.

Kopirati
Drag cursor here to close