Sajam sveučilišta

UWC Mostar: Studirajte besplatno u SAD-u i Kanadi

Sci-Tech / Flash | 01. 10. 2015. u 09:53 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Koledža ujedinjenog svijeta (UWC) u Mostaru organiziran je sedmi po redu Sajam sveučilišta.

Organizator Sajma, namijenjenog maturantima koledža koji imaju želju svoje obrazovanje nastaviti u inozemstvu je UWC-a Mostar u suradnji s skupinom sveučilišta.

Sajam je započeo uvodnim prezentacijama o specifičnostima studiranja u SAD-u i Kanadi, a nastavio se pojedinačnim prezentacijama sveučilišta.

Zainteresiranim maturantima Ujedinjenog koledža predstavili su svoje fakultete brošurama, lecima te prigodnim prezentacijama o specifičnosti studiranja u Kanadi i SAD-u.

Veliki broj učenika iskazao je zanimanje za ponudama sveučilišta čiji su se predstavnici potrudili odgovoriti na sva njihova pitanja.

Predstavnici američkih i kanadskih fakulteta koji su prisustvovali kažu kako na temelju akademskog učinka, ocjena te mnogih društvenih aktivnosti kojima se učenici bave odlučuju tko je pravi odabir za njihove fakultete i što oni svojim sposobnostima donose njihovom sveučilištu.

Na ovogodišnjem sajmu predstavljeni su: Bennington College, Colorado College, Earlham College, Gettysburg College, Methodist University, Quest Unniversity, Ringling College of Art & Design, St. John's College, St. Olaf College, University of Oklahoma, University of Rochester, University of Saskatchewan, Wartburg College, Whitman College i Westminster College.

Kopirati
Drag cursor here to close