Više od 100 nagrada na drugoj online konferenciji i sajmu za trudnice i dojilje

Izlagači sajma pripremili su vrijedne i bogate poklon pakete za trudnice i dojilje, a kako biste ih osvojili potrebno je da zaigrate nagradni kviz koji se nalazi na platformi sajma (www.onlinesajam.roditelj.ba).
Lifestyle / Zdravlje | 17. 04. 2020. u 16:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Druga online konferencija i sajam za trudnice i dojilje održat će se 21. travnja 2020. godine u 18:00. Govorit će se o zanimljivim i edukativnim temama koje su važne za svaku trudnicu koja se nađe u određenoj stresnoj situaciji. Predavači su:

-Dr. Eldar Mehmedbašić, ginekolog – ''Nadzor trudnoće u trećem trimestru sa posebnim osvrtom na pandemiju virusom corona'',

-Prim.dr. Amra Junuzović Kaljić, pedijatar – ''Novorođenče'',

-Mirela Mujagić, magistar psiholoških znanosti– ''Drugo stanje u vrijeme izvanrednog stanja –osvrt psihologa''.

Sudionice konferencije će moći postavljati pitanja stručnjacima, te na taj način razviti aktivnu dvosmjernu komunikaciju na obostrano zadovoljstvo.

Online sajam koji je otvoren početkom travnja (www.onlinesajam.roditelj.ba) nudi sve neophodne informacije za trudnice i dojilje. Na sajmu se može posjetiti virtualni izložbeni prostor brendova čiji proizvodi su namjenjeni trudnicama, dojiljama, te djeci.

Izlagači su kompanije koje nude proizvode vezane za trudnoću, njegu i zdravlje beba, a pripremili su i posebne sajamske popuste.

Na platformi sajma sve trudnice i dojilje mogu igrati nagradni kviz, a sponzori i partneri projekta pripremili su više od 100 vrijednih nagrada.

Sretne dobitnice bit će izvučene 30.04.2020. godine.

Sudjelovanje je besplatno, a sve zainteresirane se mogu prijaviti putem facebook stranice Roditelj. Organizator događaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar, u suradnji sa Zavodom za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost ''Mehmedbašić''.Cilj događaja je pružiti neophodne informacije, te naučiti i pripremiti trudnice i dojilje da se nose sa stresnim periodom.

Kopirati
Drag cursor here to close